Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Εθελοντική Ομάδα ΠΕΝΤΕΛΗ SOS


Είμαστε μια ομάδα εθελοντών και μας δημιουργήθηκαν ιδιαίτερες ανησυχίες μετά την ολοκληρωτική καταστροφή του Πεντελικού βουνού στην πυρκαγιά του Αυγούστου 2009. Κάποιοι από εμάς συμμετείχαν ενεργά στην πυρόσβεση με εθελοντικά κλιμάκια,κάποιοι άλλοι πραγματοποιούν συστηματικά ορεινή ποδηλασία σε όλο το μήκος και το πλάτος της Πεντέλης, κάποιοι άλλοι είναι κάτοικοι της περιοχής, κάποιοι άλλοι είναι συνειδητοποιημένοι-ενεργοί πολίτες.

Μάθετε τους στόχους της εθελοντικής ομάδας ΠΕΝΤΕΛΗ SOS και την προσπάθεια ενίσχυσης της φυσικής αναδάσωσης στο Πεντελικό βουνό ,την επόμενη μέρα της φωτιάς και της οικολογικής καταστροφής.


ΠΕΝΤΕΛΗ SOS

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Ναλα Σ'αγαπαμε πολυ! Σε σκεφτομαστε συνεχεια!

Κυριακη απογευμα 20 Σεπτεμβρη.Στο Περαμα καποιοι "φιλοζωοι" αφηνουν μια κουτα διπλα σε αδεσποτα σκυλια που φροντιζουμε..Απ'εξω γραφουν "Ναλα Σ'αγαπαμε πολυ!Σε σκεφτομαστε συνεχεια!".



Μεσα υπαρχει η φρικη.






Ενα σκυλακι μικροσωμο μεχρι 7 κιλα.Το δερμα κατω απο τα ματια εχει μολυνθει και εχει σαπισει.Η κοιλιτσα του γεματη με ογκους τεραστιους.Ειναι σε κωμα.Μια συνερχεται και ουρλιαζει απο τους πονους και μετα παλι πεφτει σε κωμα.

Δευτερα παει στο γιατρο που βρησκει την κατασταση του εδω που εχει φτασει μη αναστρεψιμη.Σκυλι θυληκο περιπου 4 χρονων το οποιο εχει βασανιστει και κακοποιηθει απο αυτους που εγραψαν στην κουτα οτι το αγαπανε και το σκεφτονται.

Ψαχνουμε τον ιδιοκτητη αυτου του σκυλιου.Ο λογος που το κανουμε ειναι οτι ειναι επικινδυνος και αρρωστος και ισως να εχει και αλλα ζωα που κινδυνευουν.

Πιθανολογουμε οτι μενει Περαμα η στις τριγυρω περιοχες.Ζηταμε την βοηθεια σας.Κοιταξτε καλα της φωτο.Οτιδηποτε γνωριζεται μπορει να μας βοηθησει.Ειναι σημαντικο για μας να τον βρουμε.

Τηλ επικοινωνιας για οποιαδηποτε πληροφορια 6947793798.


Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

με λενε Σιρχαν...

με λενε Σιρχαν



και πηδαω χωρις σαλιο οσους κοβουν τα αυτια και τις ουρες των φιλων μου.








αφου φαω τα ανοστα αρχιδια τους πρωτα!



γιαααμμμ!


Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Killer At Large


το φαγητο σας σας τρωει...


ποσο μαλακες ειμαστε τελικα?