Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008

ΕΠΕΙΓΟΝ.ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

SOS> ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ Η ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗ ΔΑΦΝΟΥΛΑ...ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ

Είμαστε ο Ούγκω, η Μαρκέλα, ο Τόνυ, ο Lord, η Ράνια και άλλα 5 πανέμορφα σκυλάκια……Κάποιος μας πήρε...


Εμείς τρέχαμε σαν παλαβά το ένα πίσω από το άλλο χωρίς να μας ενοχλεί κανείς. Οι εργάτες που ήταν στον χώρο μας τάιζαν μας φρόντιζαν και μας έδιναν οδηγίες πώς να φυλάμε τα μηχανήματα τους σε όλο αυτόν τον χώρο….. τώρα είμαστε κλεισμένα σε κλουβιά…….

Και μας λείπει σε όλους η όμορφη ξανθιά κοπέλα που όποτε ερχόταν μας φίλαγε τα μουσούδια και εμείς τρελαινόμασταν από την χαρά μας. Μας έφερνε συνέχεια φαγητά, μας χάιδευε, μας έβαζε καθαρό δροσερό νερό και μας ξετσιμπούριαζε πότε πότε με την μαμά της και την αδερφή της….Θέλουμε την Δαφνούλα μας!!!!!

Κάτι μας λέει ότι τώρα που θα πηγαίνει να μας ταϊσει και δεν θα μας βρίσκει θα έχει τρελαθεί. Θα κλαίει και θα είναι απαρηγόρητη….. σας παρακαλώ πολύ όλους, όσοι την αγαπάτε και αγαπάτε και εμάς βοηθήστε την να μας βρει……. μην μας αφήσετε στα κλουβιά, μην τους αφήσετε να μας στείλουν σε άλλη περιοχή και δεν καταφέρουμε να γυρίσουμε πίσω να χωθούμε στην αγκαλιά της…..

Σας δίνουμε τα τηλέφωνα της για να την ενημερώσετε αν μάθετε κάτι για εμάς………
Και κάτι άλλο….. να της πείτε ότι είμαστε όλα μας σίγουρα ότι τελικά θα μας βρει!!!!!

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι μας πήραν από την περιοχή της Άνω Ν. Σμύρνης στην Ευξείνου Πόντου στην αλάνα που συνορεύει με τον Ασύρματο…

Κινητό Δαφνούλας 6944-260096Γεια σαςΕίμαι η Δαφνούλα…..

Έμαθα ότι τα σκυλάκια μου με ψάχνουν και ζητάνε την βοήθεια σας. Ελπίζω να μην τους γυρίσετε την πλάτη!

Από τον Αύγουστο που μας πέρασε, σε μία μεγάλη αλάνα στην Άνω Ν. Σμύρνη επί της Ευξείνου Πόντου, βρήκα 16 σκυλάκια.

Ανάμεσα τους ο Ούγκω, η Μαρκέλα, ο Τόνυ, ο Lord, η Ράνια….. όλα τους πανέμορφα, πανέξυπνα αλλά….. φοβισμένα.
Ο Ούγκω και η Μαρκέλα λίγο πιο κοινωνικοί δέθηκαν αμέσως μαζί μου. Πήγαινα συνέχεια για τάισμα, νερό και απίστευτα χάδια και φιλιά.
Εκεί είναι και αρκετοί εργάτες που τα φρόντιζαν και αυτοί.
Είναι όμως η τέταρτη μέρα που δεν τα βλέπω. Πάω πρωϊ βράδυ και έχουν μείνει μόνο 2. Φωνάζω παντού….. περιμένω ώρα…. όμως δεν έρχονται τα υπόλοιπα. Ποιος μου τα πήρε; Ποιος μπορεί να τους στερήσει την ελευθερία τους ή ακόμα και την ζωή τους;
Σε κάποια είχα βρει ήδη σπίτι. Αλλά και εκεί όποια έμεναν ξέρω ότι θα ήταν ευτυχισμένα με την κατάλληλη φροντίδα γιατί τα είχαν όλα.

Ελευθερία, φαγητό, νερό, παιχνίδια! Ό,τι θέλει ένας σκύλος για να είναι ευτυχισμένος.

Βοηθήστε με να βρω τα γλυκά μου. Ξέρω ότι τους λείπω και εκεί, όπου κι αν βρίσκονται θα είναι φοβισμένα και ταλαιπωρημένα.
Οποιαδήποτε πληροφορία ή προώθηση του email είναι χρήσιμη. Μην αδιαφορείτε σας παρακαλώ.
Εγώ δεν θα σταματήσω να τα ψάχνω. Μου έχουν εμπιστοσύνη και δεν πρόκειται να τα προδώσω!


Με εκτίμηση
Δαφνούλα

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6944-260096
ηλεκτρονική διεύθυνση : dkosma.@eurobank.gr daphne.kosma@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ποσο μαλακες ειμαστε τελικα?