Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009

και οι πρωτοι νεκροι απο το εμβολιο κατα του Η1Ν1

απο εδω: οπου θα βρειτε και τα λινκ για τις πληροφοριες.

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009
SOS! Εφιάλτης. Επισήμως πλέον, οι πρώτοι νεκροί από το εμβόλιο H1N1. Τι συμβαίνει;

Το εμβόλιο κατά της γρίπης H1N1 «έδωσε» τους πρώτους νεκρούς.
Πέντε (5) γυναίκες από τη Σουηδία, όλες νοσοκόμες που εμβολιάστηκαν ως κλάδος αναγκαίας προτεραιότητας εμβολιασμού -σύμφωνα με όλες τις κυβερνήσεις- είναι νεκρές από το φάρμακο-εμβόλιο της Pandemrix (GlaxoSmithKline).

Οι περιπτώσεις «δηλητηριάσεων» από τους εμβολιασμούς χωρίς δυνατότητα διασταύρωσης, αφού υπάρχει πλήρης αποκλεισμός ακόμη και στους επιστήμονες.
Ο Ομπάμα θ έτει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τον ιό της γρίπης, αλλά δεν εμβολιάζει τις κόρες του (Obama's daughters are not to get "swine flu" jabs because of risk)

Στο Μιλάνο, που έφθασε το εμβόλιο, 6 στους 10 γιατρούς αρνούνται να εμβολιαστούν.

Τι συμβαίνει;

Τα ΜΜΕ τι ρόλο έχουν στην απόκρυψη των πληροφοριών;

Οι οδηγίες που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να «συνοδεύουν» το εμβόλιο H1N1 της Novartis, στην Ιταλία αφαιρούνται, αλλά το Novartis διατίθεται!

Εδώ οι οδηγίες που έχουν αφαιρεθεί: ΕΔΩ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ

Λίγες οι επίσημες πηγές ενημέρωσης και πληροφόρησης.
Μοναδική εφημερίδα που δημοσιεύει την καταγγελία για το εμβόλιο στη Σουηδία, είναι η «Expressen» De blev sjuka av vaccinet και η ιστοσελίδα «Flucase» FIFTH "SWINE FLU" VACCINE DEATH IN SWEDEN - VACCINATIONS STILL GO AHEAD AS PLANNED!
Στην Ελλάδα τι συμβαίνει;ΥΑΠ: προφανως στο τελος θα συγκρινουμε ποιος προκαλεσε τους περισσοτερους θανατους, ο Η1Ν1 ή το εμβολιο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ποσο μαλακες ειμαστε τελικα?