Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Ελλάδα, το Σπίτι μας

Αγαπητοί μας φίλοι,
Με χαρά σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση και την αφίσα της Έκθεσης για τον Εθελοντισμό στο Περιβάλλον «Ελλάδα, το Σπίτι μας» που φιλοξενείται στην Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς, 8-11 Μαΐου και σας παρακαλούμε να την προωθήσετε στα μέλη και στους φίλους σας.

Στη συνέχεια θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το τριήμερο εκδηλώσεων για το Περιβάλλον που οργάνωσε ο Δήμος Κορωπίου υπό την Αιγίδα του προγράμματος «Ελλάδα, το Σπίτι μας» ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις με εξαιρετικό ενδιαφέρον για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ανατολική Αττική καθώς και επίδειξη συστημάτων οικιακής κομποστοποίησης. Επίσης, το Σάββατο 17 Μαΐου ο Δήμος με την συνεργασία των τοπικών Εθελοντικών Οργανώσεων προγραμματίζει καθαρισμό επιλεγμένης δασικής έκτασης 200 στρεμμάτων στην ανατολική πλευρά του Υμηττού.

Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής διοργανώθηκαν επισκέψεις εκπροσώπων εθελοντικών οργανώσεων οι οποίοι παρουσίασαν, με μεγάλη επιτυχία, εκπαιδευτικά προγράμματα για το περιβάλλον, σε εκπαιδευτικούς και μαθητές επτά σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτερόβαθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κρωπίας.

Για λεπτομέρειες των παραπάνω εκδηλώσεων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στον τομέα του Περιβάλλοντος www.ergopoliton.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ποσο μαλακες ειμαστε τελικα?