Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007

11 Οκτωβρίου: Kάλεσμα σε σύσκεψη με θέμα: Εμπορικοαθλητικό κέντρο στον Ελαιώνα. (Γήπεδο ΠΑΟ – Vovoupoli)

απο το μπλογκ Για τη διάσωση του Ελαιώνα.

11 Οκτωβρίου, 7:30 μ.μ. ημέρα Πέμπτη στο Αιγάλεω, Σύσκεψη με θέμα: Εμπορικοαθλητικό κέντρο στον Ελαιώνα. (Γήπεδο ΠΑΟ – Vovoupoli)

Η Επιτροπή Πολιτών για την διάσωση του Ελαιώνα, διοργανώνει σύσκεψη για ενημέρωση και συντονισμό δράσης στα γραφεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (δασκάλων), στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Π.Π. Γερμανών.
Η Επιτροπή Πολιτών αγωνίζεται για την εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος του 1995, το οποίο εξασφάλιζε περίπου 25% πράσινο και που τώρα ανατρέπεται από την πολιτική που εφαρμόζουν ο Δήμος Αθηναίων και η κυβέρνηση προς όφελος του εμπορικοαθλητικού συμπλέγματος ΠΑΟ-VOVOU.
Μέλη της Επιτροπής και επώνυμοι πολίτες, μεταξύ αυτών και καθηγητές της Πολεοδομίας του ΕΜΠ, έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας, η δε προσφυγή θα συζητηθεί στις 2 Νοεμβρίου 2007. Στο διάστημα αυτό η Επιτροπή διοργανώνει κατά τόπους συναντήσεις με φορείς και ευαισθητοποιημένους πολίτες, θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα διοργανώσει συναυλία διαμαρτυρίας μεγάλης κλίμακας. (περισσότερα με νέα ανακοίνωση)

Σας καλούμε λοιπόν να παραβρεθείτε στη σύσκεψη την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6932 638523, 6932425547

περισσοτερα και με πολυ χιουμορ για το θεμα, στην σαλατα εποχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ποσο μαλακες ειμαστε τελικα?