Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

15/10/07: Blogactionday - Παγκόσμια ημέρα κινητοποίησης των bloggers για το περιβάλλον

15/10/07: Blogactionday - Παγκόσμια ημέρα κινητοποίησης των bloggers για το περιβάλλον

Για την Παγκόσμια Ημέρα Κινητοποίησης των bloggers για το περιβάλλον, bloggers από όλο τον κόσμο θα ανεβάσουν στο διαδίκτυο κείμενα με απόψεις τους, video με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τα θέματα του περιβάλλοντος και θα καλέσουν επίσης πολίτες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων διαθέτοντας έσοδα ή κέρδη μιας ημέρας.
blog-παπακι-ΣΚΑΪ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κινητοποίησης, ο ΣΚΑΪ διοργανώνει την ειδική εκπομπή BLOG-παπακι-ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 19:00.
Μέσα από την εκπομπή, παρουσιάζεται η παγκόσμια και η ελληνική διάσταση των περιβαλλοντικών προβλημάτων καθώς και τι συζητιέται στα ελληνικά και ξένα blogs. Δεκάδες χιλιάδες bloggers αναζητούν τρόπους για να βοηθήσουν ουσιαστικά σε ένα πρόβλημα που αφορά όλους.
Την εκπομπή παρουσιάζουν ο Τάκης Καμπύλης, η Κατερίνα Χριστοφιλίδου και η Έφη Παπούλια. Καλεσμένοι στο στούντιο του ΣΚΑΪ, Έλληνες bloggers του διαδικτύου και μέλη μη κυβερνητικών περιβαλλοντικών οργανώσεων. Ακόμη, οι πολιτικοί ασκούν αυτοκριτική στην πολιτική, για τις ευθύνες στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος.

BLOG-παπακι-ΣΚΑΪ: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 19:00

σκαϊ ακουω, σκαϊ βλεπω (συν ΝΕΤ συν ΕΤ3).
γουσταρω την συνεισφορα του ΣΚΑΪ.

αλλά εμεις οι μπλογκερς τι παραπανω θα κανουμε την Δευτερα περαν αυτου που κανουμε καθε μερα?

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

αυτο διαφοροποιει τα μπλογκς απο τα υπολοιπα μεσα ενημερωσης.

το μονο που μπορω να κανω την Δευτερα, ειναι να ριξω το υλικο που θαριχνα την Δευτερα.

σαμανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ποσο μαλακες ειμαστε τελικα?